Corona en kampseizoen 2022

Op het moment is de zomer en het kampseizoen nog ver weg. Helaas weet LCKV Jeugdvakanties niet wat de gevolgen van het Covid-19 virus zullen zijn in kampseizoen van 2022. Wij zullen de, op dat moment, geldende wet- en regelgeving volgen met daarbij het advies van het RIVM. Zowel voor het binnen- als het buitenland.

Hou er rekening mee dat dit gevolgen kan hebben voor de deelname aan een kamp en dat LCKV Jeugdvakanties ook na inschrijving en loting nog aanvullende voorwaarden kan toevoegen voor deelname aan een kamp. In geval van annuleren door LCKV Jeugdvakanties gelden eerder genoemde annuleringsvoorwaarden en overige mededelingen. Tegemoetkoming in de annuleringsvoorwaarden en overige mededelingen is afhankelijk van het moment.

LCKV Jeugdvakanties heeft geen winstoogmerk, dus zal op dat moment eventuele tegemoetkomingen laten afhangen van de gemaakte kosten in de voorbereiding van het kampseizoen.

Mijn maatjes code

Iedere deelnemer heeft een unieke code. Deze heb je nodig als je je samen met een of twee maatjes in wilt schrijven. Jouw code is:
Geef deze code door aan jouw maatje(s) zodat ze deze in kunnen voeren tijdens het inschrijven.

Loting

De inschrijving voor de loting van het seizoen van is gestart! Zorg ervoor dat je voor alle gegevens juist hebt ingevuld.

Let op!
Op dit moment heb je nog niet alle stappen goed doorlopen. Om die reden zal je dus ook niet mee loten en niet ingeschreven worden om op kamp te gaan. Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan om te zien wat je nog moet doen om je inschrijfformulier correct klaar te zetten.
Inschrijfformulier oké!
Je hebt alle stappen van het inschrijfformulier goed doorlopen. Je staat dus ingeschreven voor de loting.